Helmikuussa pidetään pakkasia ja hipsutellaan hiljalleen valoa kohti!

Vaikka ulkona Pakkasherra vielä paukuttelee kirpeitä pakkasia ja Lumikuningatar loitsuaa viimaisia lumituiskuja, niin hankkeessa pidetään töppöset lämpimänä ja astellaan kevättalven auringonvaloa kohti. Toiveikkaampia aikoja päin ollaan menossa; Tuumukkaan -ryhmät pyörähtävät jälleen maaliskuussa käyntiin ulkoilun merkeissä. Mutta ennen kuin paljastan ihan kaikkea, haluaisin esitellä itseni…

Olen Susanna Nikkanen Outokummusta ja toiminut avopalveluohjaajajana Perheidenpaikka ry:llä. Nyt olen hypännyt hankkeen kelkan kyytiin ja tulen vierailemaan kaikissa Tuumukkaan-ryhmissä kevään aikana. Olen sellainen vekkuli luonteeltani, että minun kanssani voi päästä vaikka yhteisiin pihaleikkeihin😊.

Tai minuun voi ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä erilaisiin vauva- ja lapsiperhearjen ja perheen jaksamiseen liittyvissä pienissä ja isoissa asioissa (yhteystiedot hankkeen sivuilla). Pohditaan yhdessä, mitä voitaisiin tehdä asioiden helpottamiseksi ja arjen tukemiseksi.

Etäyhteydenpitoa varten hankkeessa toimivat paikkakuntakohtaiset whatsapp-ryhmät, joita luotsaan ja joihin pääsee halutessaan mukaan. Minuun voi ottaa yhteyttä myös yksityisviestillä, sähköpostitse ja puhelimitse.

Mutta mitä tapahtuu Tuumukkaan-ryhmissä? Ryhmät alkavat kokoontua maaliskuun puolivälistä lähtien kuukausittain ulkona makkaranpaiston ja ulkoleikkien merkeissä. Maaliskuussa ollaan Outokummussa Kaivoksella, Polvijärvellä Sotkuman uimarannalla, Ylämyllyllä Honkalammen ulkoliikuntapaikalla Hippalassa ja Heinävedellä Pääskyvuoren näköalatornilla (tarkemmat ajankohdat hankkeen sivuilla) . Ja uusia ideoita ja vinkkejä otetaan vastaan! Ryhmät ovat avoinna kaikille lapsiperheille – sekä varamummeille  ja -ukeille!

Tuu siekin rohkeasti mukkaan – myö ollaan jo mukana! 🙂