Ihmetellään kevättä

Tässä on nyt mennyt monta viikkoa etätöissä, toimiessa ruokakuskina ja välillä opettajanakin. Ulkoiltuakin on tullut entistä enemmän ja samalla ihmeteltyä kevään merkkejä. Vaikka maailma on poikkeustilassa, kevät etenee ihan normaalisti; linnut touhuaa pesäpuuhia ja lumen alta paljastuu koiran kakkojen lisäksi toivo kesästä.

Olemme yrittäneet tuoda nettiin jotain sisältöä korvaamaan fyysisiä ryhmätapaamisia. Maanantaisin julkaisemme jonkun videon, tiistaisin ja torstaisin klo 12-15 olisi tarjolla chattiä, keskiviikkoisin kuunnellaan satua klo 12, torstaina ihastellaan teidän kuvia ja muita luomuksia ja perjantaina Aulis-apina antaa viikkotehtävän. Lisäksi eri paikkakunnilla on Whatsapp -ryhmät. Kaikki vaan rohkeasti mukaan! Kuuntelemme mielellämme teidän toiveitanne sisällöstä 🙂

Ulkoillessa voi vaikka bongata hauskoja kiviukkoja. Kuka tietää montako niitä on ja mistä ne löytyvät?