Heipä hei!

Täällä ollaan langoilla. Toimistomme on hiljentynyt, mutta onneksi tänä päivänä etäyhteydet mahdollistavat hankkeen etenemisen. Meillä on paljon erilaisia ohjelmia, joiden avulla yhteydenpito onnistuu helposti ja nopeasti. Kokoonnumme työntekijöiden kesken päivittäin erilaisiin palavereihin Microsoft teams -ohjelman avulla. Ohjelmassa on mahdollisuus keskustella videovälitteisesti. Tämä ominaisuus mahdollistaa myös ryhmien jatkumisen videovälitteisesti.

Olemme miettineet paljon tänä erityisenä aikana digivälitteisyyden erilaisia mahdollisuuksia lapsiperheiden arjessa. Tulemme tekemään Youtubeen erilaisia lyhyitä videoita, joista löytyy esimerkiksi arkiruokia, askarteluohjeita sekä rentoutusharjoituksia. Lisäksi meillä toimii kotisivuilla chat, joka on auki tiistaisin ja torstaisin klo 12.00-15.00. Chattiin voi tulla jutustelemaan niitä näitä tai keskustelemaan omaa arkea kuormittavista tekijöistä.

Keskiviikkoisin klo 12 alkaa lapsille suunnattu satuhetki, jossa lapset voivat käydä päiväunille facebook-live satua kuunnellen. Olemme myös herättäneet paikkakuntakohtaiset Whatsapp -ryhmät, joissa jaetaan aktiivisesti ja oma-alotteisesti esimerkiksi ruokavinkkejä ja jaetaan kuulumisia ja ajatuksia kotona olemisen helppoudesta ja sen tuomista haasteista.

TERVETULOA MUKAAN! Lähetä meille yhteystietosi ja olet menossa mukana 🙂
hanketyontekija@perheidenpaikka.fi
050 470 3177
toimisto@perheidenpaikka.fi
050 470 3150